Syahirah: hidden secret

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

8:05 PM | 0 Cloud(s)
hidden secret

assalamualaikum.

Hari ni, hari bad luck aku. Banyak dah bad luck kisah hidup aku ni, tapi hari ni bad day lagi.
Memory card aku tetibe rosak. Aku stress ya amat sangat. Semua benda hilang dah. Aku tak larat nangis dah.

But the hing, aku baru tau satu cerita. Dulu ayah pernah ade girlfriend. Aku tak tau sangat love story mak dengan ayah ni. But tadi, tetibe mak cerita dekat aku. Dulu mak pernah gugur, abang aku tu lah. Waktu tu still tinggal dekat beruas lagi. Tiba-tiba girlfriend ayah tulis surat. Must be gaduh la kan mak dengan ayah. Ayah dulu ramai peminat rupanya. Jiran belakang rumah pun minat dia. Ayah aku hensem kot. Dok renyih manjang. How lucky my mom dapat husband macam ayah. Sabar sangat dengan semua benda. I wish one day i got a husband just like my dad. :P

xx

0 Comments: