Syahirah: feeling good

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

8:53 PM | 0 Cloud(s)
feeling good

hi assalamualaikum

takde benda aku nak cerita pun tapi sesaje feeling like typing. Hidup aku sekarang okay makin terurus walaupun agak hambar, bosan, sebab aku taktau nak share story hari-hari aku dengan siapa. Sapa la nak dengar cerita aku. haha

Tadi tetibe aku teringat, betul apa dia pernah cakap dekat aku, semua tindakan dia buat untuk kebaikan aku jugak even that time aku deny sesangat nya. hahaha! Gila betul.
Alhusna is a good gal now. Shouldn't be like before. tersangat malu ingat perangai aku dulu. Sangat childish.

Oh btw, sekarang aku dah rasa gian nak hiking. Dua bukit aku dah tawan. ewah. Bukan tinggi mana pun. Takat Bukit Busu, dengan Bukit Vale tu. Btw, tempat vale tu sangat mencabar. Dan aku suggest sangat sesiapa suka adventure pergi situ. Dua kali naik puncak, patah balik naik bukit takde pokok tengah hari rembang. That was crazeyhh! And paling sadis, phone aku rosak sebab letak dalam poket seluar, then aku masuk laut. Whthfuck am i thinking that time. Oh! Thye only thing i think was am i going to die. But then phone tu yang mati. What a stupid husna there. T_T
Jadi, phone alhusna dah rosak. Huaaaa

So, afterthis, geng macha nak daki bukit larut pulak. We'll see then. cant wait!

XO

0 Comments: