Syahirah: lifeless duh

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

10:53 PM | 0 Cloud(s)
lifeless duh


seriously aku taktau apa dah jadi dengan cuti sem aku ni. Ya Allah bosannya. Nak balik Arau? Lagi aku takut. Its good to be lifeless at home, Alone without seeing anyone yang boleh menyakitkan hati, jiwa raga ni. lulz
Macam teruk sangat lah. Result sem 3 haritu dah keluar, so so la. Next sem memang kena struggle hard punya, Ayah banyak kali dah compare result dia dulu dengan aku. Gosh! Malunyaa
Dalam sejarah, cuti sem ni aku tak keluar hangout dengan sesiapa. Masalah duit satu hal, takda teman lagi satu hal. Sadisnya hidup kau Alhusna. Lagi sadis duduk rumah, fon silent je. Takda sapa ke nak wasep ke hape ke. hahahahaha. kesiannya kau.
Well, alhamdulillah aku masih hidup sampai ke hari ni. Means, hidup mesti diteruskan walau apa pun jadi. Tapi perit memang perit. nak buat cemana bruh. T_T
Aku ada jugak plan nak keluar. Tapi. tah ah..
alhusna. alhusna. kau sabar sikit boleh tak. setahun je lagi nak habis diploma. Sabar..

0 Comments: