Syahirah: sem break again

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

8:54 PM | 0 Cloud(s)
sem break again


i'm done with semester 3. Penat sangat. Semester ni rasa macam laju sangat. Dok terkejar sana sini assignment bagai tau-tau dah habis sem. Stress jugak sebab semua kena hadap sorang-sorang. Sadis gak memalam buta aku dok serabut tak boleh study, keje banyak semua. I need someone T_T
I need him. again..

Cuti ni plan nak kerja, tapi ayah pulak tak bagi. Aku taktau nak buat apa kat rumah ni. Ada la some plans tapi taktau bakal jadi ke tak. But plan to improve myself, it will happened! Tak sabar nak tunggu hasil. Ya Allah, rindunya aku nak cerita macam-macam like we used to. Tapi mimpi jelah. Apa pun kau buat takkan ubat keputusan dia. *crying
keep sabar dan sabar alhusna..

0 Comments: