Syahirah: lifeless. get a life.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

7:29 PM | 0 Cloud(s)
lifeless. get a life.

assalamualaikum.

Aku kerap sangat sekarang ni rasa down. Susah sangat nak dapat semangat macam dulu. Kalaulahh..
Sudahlah Husna! Kejap aku rasa kawan-kawan sisihkan aku. Nak aku ada dengan diorang waktu diorang susah. Bila aku susah, aku jugak hadap sorang-sorang. Apelahh nasib.
Ayah selalu kata, biar orang buat kita, jangan kita buat orang. Tapi Na tak kuat ayahh..

Ada buah hati pun, kena tinggal. Nak cari lain, memang tak lah. Aku tak minat nak kenal orang dah.
Bagi aku, dialah cinta terakhir aku. Masih mengharap ada jodoh antara kami.
Sebelum ni, dia jelah semangat aku selain mak ayah. Mak dengan ayah, semangat diorang lain. Tak semua benda rasa nak share dengan diorang. Sedihnyaaa T_T

Study aku..? Aku harap dapat buat yang terbaik. Aku cuba sedaya aku sahut cabaran Deanlist untuk dapatkan dia balik. Aku tau dia cabar untuk kebaikan diri aku sendiri jugak. Susah! Tapi tak mustahil.
Aku sayang dia lagi. Even macam mana dia buat aku pun, sayang tu tetap ada.
Teringat ada yang bagitau aku, he's not the one, but the first on. Aku ingat kata-kata kau Pon.
But i think i've found the one, the last one. Tapi sampai bila nak mengharap? arghh!!

Ya Allah.. Aku tak berdaya dah nak hadap segala ni. Bantulah aku.
Tabahkan hatiku, kuatkan aku untuk hadapi kehidupan ini Ya Tuhan. T_T

0 Comments: