Syahirah: ransome.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

9:23 PM | 0 Cloud(s)
ransome.

assalamualaikum.

Hari ni hari terakhir Mei. Tinggal lagi tak sampai seminggu lagi cuti sem dah habis. Cepat sungguh.
Macam-macam jugak yang jadi dekat aku ni. Sampai aku sendiri tak terhandle dengan semua benda ni. The most thing is masalah hati. haha! Gila sungguh aku ni. Tak habis-habis. -_-
Next sem apa perancangan yea.. Aku dah buat list. Harap-harap tu dapatlah buat semua.

-Naikkan pointer.
-work out lagi! (for now aku dapat dah kurangkan lemak. Baju form 1 aku muat balik. haha!)
-Focus study!
-buat budget kewangan supaya tak pokai untuk cuti sem akan datang. -_-''

Ok, tu je. Tah pape punya plan lah. Tapi cukuplah, banyak-banyak nanti tak tercapai.
Cuti kali ni mendap gila aku rasa. Kalau buat benda yang produktif pun, macam pagi keluar, petang siram pookk kat luar, jogging, malam still need something to do. Tapi takde benda pun yang dibuat melainkan baca novel, layan movie, main game. bleerghh.. Masalah aku susah nak tidur awal.
Nak pegi kacau orang memang tak ah. Sebab aku masih bermasalah dengan hati. haihh la a.d. Patah hati ku..

Aku malas nak packing barang ke hape. Nanti-nanti lah. Jumaat dah kena gerak pi Loqstaq. Kak Mizah pun, kenapa cari orang kedah. Tak mau balik awaiii.. T_T
apa lah nasib diri ku yang malang oh Tuhan...

0 Comments: