Syahirah: aku sedih

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

1:38 PM | 0 Cloud(s)
aku sedih


Aku sedih sangat-sangat. Aku tak pernah sayang orang lain selain parents aku yang teramat sayang macam aku sayang ammar danial. Aku susah sangat nak move on dengan life ni. Aku kecewa yang teramat sekarang ni. Ya Allah, apanak jadi dengan aku ni. Betul orang kata, kalau sayang, jangan bagi sepenuh hati tu pada orang yg kita sayang. Bila dia dah tak ada, diri sendiri merana. Tapi tu lah. Aku dah bagi sepenuhnya. And now, you being alone. Aku tak pernah ada orang lain. Kenapa susah sangat nak faham?! Dan aku tak tipu kau. Cuma cara aku bercakap buat kau tak faham aku. Entahlah  syiro. Salah kau sendiri. Aku tak nak bagi peluang untuk diri aku cari orang lain. You'll wait for him. Perit memang perit hidup kau. Tapi ni yang kau nak. Lepas ni kau tumpu belajar je. Tak payah nak fikit pasal orang lain. Tau syiro!

Kawan-kawan.. Aku rindukan korang. Bila aku ada masalah, aku sedih, aku nak sembang dengan korang. Aku nak lupakan masalah aku sekejap. Aku nak peluk korang. Nak share masalah aku. Tapi korang tak ada. Kenapa jauh sangatt.. :(

Aku tak sangka, ada orang, tahu pasal aku. Tahu masalah aku, tapi tetap nak susahkan aku. 
Sama perempuan, tapi fikirkan diri sendiri. U are selfish dear. Why don't u think bout others? Tak sangka.

Ammar bagitahu aku, aku ni selfish. Tak fikirkan orang lain. Desperate. Murahan. Gosh!
Everything he said so true. Cuz depan dia memang aku macam tu. Its u being like that. Syi, kau salah langkah. Kau cakap ikut sedap mulut. Kau tak jaga hati dia. Kau tak reti nak faham dia. Bila kau dah faham, dia pergi jauh-jauh dari kau. Dah tak guna dah. Aku sedih sangat. Kecewa. 
Apa yang mampu buat sekarang, cuma tunggu. Aku akan tunggu kau sampai bila pun Ammar Danial.

Hari ni hari jadi dia. Selamat hari jadi yg ke-19.
Aku ada plan macam-macam, tapi semuanya hancur. Tak ke mana.
Sabarlah syi.

0 Comments: