Syahirah: sakit!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

3:18 PM | 0 Cloud(s)
sakit!



huh! aku serabut. aku rimas.
bila aku fikir, baik aku tak balik, everything will be oke.
bila balik, memang tak tenang jiwa aku. Semua benda tak kena.
Semua salah. Apa aku cakap semua tipu.
Almost more than half a year, aku dah perform my best. Aku dah buat yg terbaik. Tapi, sabarlah.
The thing is, aku dah cuba buat kau faham dengan aku. But still.. haih..

And now, cakap aku taknak satu benda pun dari kau. Salah besar.
Aku malas nak jawab macam-macam as like dulu lagi. They also dont even know tentang kewujudan barang-barang dulu.
Aku taknak kau anggap aku nakkan kau, pasal duit kau. Memang taklah.
Aku sangat hargai segalanya yg kau pernah bagi. As I know u're not the one yg suka bagi hadiah kat orang. But, then bila aku nak terima, ada je alasan. Kemudian, ungkit.
Its up to you lah.
Aku terima dengan hati yg terbuka.

Hati, mohon kau tabah.

syi

0 Comments: