Syahirah: bulan terang.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

10:23 PM | 0 Cloud(s)
bulan terang.

assalamualaikum.

Since aku dah masuk sem dua, aku tak pernah update lagi kot blog aku ni. kot?
Tah kenapa aku sesaja nak taip taip kat sini. Minggu ni agak tough untuk aku sebab..
Sebab aku tak buleh nak contact orang. Siapa lagi kan. hmm.. Its okay aku faham dia sibuk.

Aku kan, jarang jugak sebelum ni mimpi dalam tidur. Tapi, baru-baru ni, aku banyak mimpi dalam tidur. Mimpi yang macam-macam. Thats make me tidur tak lena. Kejap-kejap terjaga. Aku tak tau lah kenapa. Nak kata ubat tidur aku takde kot. huhu.
Hari-hari aku call ma. Well, rinduuu~
Aku pun rindu kat dia. Simpan...

Aku bagitau diri aku jangan selalu mengharap. Otak aku terima tu, tapi hati still macam menunggu.
Sokay, hoping we'll be fine. everythings will be alright InsyaAllah.
ekarang ni pun, aku tengah dok menaip sorang-sorang atas bumbung depan bilik sambil tengok cahaya bulan yg terang.
ha! aku dapat bukak blog ni pun sebab aku baru langgan Yes! hehe
Line data slow kot. Jadi bilik aku, ecah, mira ni dah macam boleh bukak cc. Yes sorang satu, printer sorang satu. hehee. Ade sesapa berminat? :P

Jumpa lain kali oke blog.
adios amigos.

Syi.

0 Comments: