Syahirah: today's life.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

9:48 PM | 0 Cloud(s)
today's life.

hye. halo. assalamualaikum.

okey, Hari ni aktiviti aku sibuk tak jugak tapi oke la. Just chill gitu!
Pepagi aku biasa la malas nak bangun. erk! Tapi aku bangun awal sebab nak pergi sekolah punya pasal ambik sijil SPM. Kalau A aku terberanak lagi dalam sijil ni takpe jugak. Sama jee. T_T
Merempitz dengan Alia naik skuter dia. Hahaa! First time aku bawak skuter kot!
Nasib ttak jumpa sesape pun dekat skolah, sama ada cikgu mahupun junior. Terus ke pejabat and balik rumah. Alia pun rushing nak keluar Xray dengan BFF dia tuuuu..
Aku pulak ke bank, ambik duit then bank in semua, selesai!

Balik rumah siap makan bagai, tetiba teringat ada majalah aku dekat si Akira Ira tu.
Alang-alang tak jumpa lagi, Alia pun ngengade nak ikut, siap beli jajan bagai.
Lepas tu, rasa nak keluar, kami pon pergi je lah dekat Mee Rebus Lekir tu. Kali ke dua aku jejak ke situ. Makan dia, humm.. Nak komen ke? kurengg. Kueytiau tawar.
Mulanya memang ngajak orang lain tapi yg sampai sorang je, Si Akram. Yg lain mungkin tak sudi. Sokay. Penantian yg sadis.

Balik rumah, and tadi waktu makan biasa la sembang dengan ma. This time banyak ma tanya pasal dia. Soalan cepumas pun aku kena. Ma macam tauu je. Kalau tau, bagus lah. Tak payah aku nak cakap banyak lagi. "A tu kat sana aku girlfriend ke? orrr husna girlfriend dia?" AKu jawab ape? senyum. hehee. Tu je mampu aku buat. ALhamdulillah kalau mak ok. Siang tadi pun ada mak puji dia. Adik aku Naim tu, ma kata bukan senang dia nak sembang dengan orang. Tapi dengan dia oke je. Yela, dia takde abang. Abang A tu pun pandai layan sembang dengan dia. Hehehe.
Aku harap, bukan cuma aku yg mengharap. Aku cuma mampu berdoa. InshaAllah.. :)

Syi.

0 Comments: