Syahirah: throwback!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

7:43 PM | 0 Cloud(s)
throwback!

assalamualaikum!

yeay! semalam i pergi date dengan makwe and pakwe i. Akira Ira and Ammar Danial.
Ok. Dari tengah hari sampai ke petang asek hujan je. Aku pun plan awal lagi nak kluar dengan Alia, Akram sekali. Tapi Alia pulak tak sihat. Akram tah. Tetibe tak jadi.
Kitorang pun trus pergi wayang, nonton Big Hero 6. Memang best la! Setara la dengan Frozen, tapi Frozen ala2 pompuan, yg ni robot2 camtu. Unexpected tragedy tetibe jadi bila kitorang dah habis tengok semua then nak gerak masuk kereta tak boleh start. Aku pon risau la. Rupanya aku tak tutp lampu kereta. So careless T_T
Kalau la Ammar takda time tu, aku tak tau la nak buat apa, Dia pun pergi lah panggil pomen nak jump kereta. Dah melayang RM15~

Lepas tu, terus gerak makan. Hujan-hujan kan. mestilah lapaq baq hang. Pergila ke Dapo Berando.
Not bad makanan dia. Kedai pun lawa. Memang kenyang. Sampai la jam pukul 6.30 kami pun gerak balik. Tapi once again, benda tragis jadi. Air aku tumpah dalam kereta dan kitorang berenti depan rumah sapa tah, pakcik tu keluar tengok kitorang. Dah la air milo. Memang bau muntah dalam kereta tadi. Nasib la aku dah cuci tadi. Ya Allah! Aku terlupa aku sidai lapik kaki dalam kereta kat pagar tadi. Hujan tadi! Alamak!! ok bai. Nak pegi kutip sat kat luar.

syi

0 Comments: