Syahirah: change.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

10:42 PM | 0 Cloud(s)
change.

assalamualaikum.

hari in merupakan hari yg bosan. seperti biasa, siang aku habiskan masa dengan makan. ish! kata nak kurus. Aku makan tak banyak pon. no appetite.
Cuaca pulak, asyik mendung, hujan. Sama macam perasaan aku ni. Petang tadi aku dok layan lagu
M. Nasir tah kenapa pulak aku rasa tenang je dengar lagu-lagu dia. Sampailah aku tertidur..

Malam ni kan, aku tetibe pulak kena lecture. Amboi macam ada kelas pulak. Haha!
Dengan ayah. But tak serius sangat, tapi aku ambik serius. Totally banyak cakap pasal result exam aku lah. Well, aku tau aku masa tu tak ready lagi. Masih terumbang-ambing. Tapi, InsyaAllah aku boleh buat untuk Semester depan. Ayah kata, jangan cakap tak suka, susah ataupun kata-kata negatif.
Just believe you can do it even you know  its hard for you. Yes. Sama macam apa yg aku cuba lakukan tiap kali untuk baikkan relationship aku. InsyaAllah, it will be oke and you can change yourself to be a better person.

Pesan ayah:
1. Jaga solat.
2. Buat baik dengan semua orang.
3. Fikir positif.
4. Jaga hubungan dengan semua orang.
5. Naikkan pointer!

InsyaAllah aku boleh buat!
Kita sama-sama boleh buat. :)

Syi.

0 Comments: