Syahirah: planning.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

12:38 AM | 0 Cloud(s)
planning.

hai.

ada manusia suruh aku update blog. suka sangat nak baca. haha!
so, nak bagitau. cuti ni, aku ada plan dan mission!
mission aku ada lah nak turunkan berat badan. know what?! baru ni aku beridiri atas penimbang tu and the arrow point to 55kg!! OMG!

plan.
1. jogging every evening.
2. eat everything i want but in small quantity. hope so.
3. pangkor island!!!!!
4. only this what i think for tonite. lol

Dan aku mengharap plan aku akan berjalan dengan baik sekali!! hahahahahha

Aku rindu lepak hari-2 dgn miera kat kolej. haha!
thats all. xoxo.syi.

0 Comments:



Aku rindu lepak hari-2 dgn miera kat kolej. haha!
thats all. xoxo.syi.