Syahirah: nightmare!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

1:37 AM | 0 Cloud(s)
nightmare!

ahaoi!! assalamualaikum.

Ni nak cerita. First night aku kat rumah balik untuk cuti sem ni nightmare. Adik aku, dia boleh hilangkan barang kesayangan aku sesuka hati dia je. WTF!! Aku sayang gila kot benda tu. Memory. The most valuable memory to me. Its an iPod. Gift by Ammar Danial. Precious birthday gift. I know its not easy to buy something using our own money in a school life.

Pleasee. Adikku. Kau tolong lah jangan ambik barang orang tanpa mintak izin. Aku benci orang main redah ganggu privacy aku. Nak pinjam, tolong bagitau. Dah hilang apah tak boleh dah.
Mungkin ada hikmah. Suruh aku jaga barang dgn lebih cermat.
Argh! Benci!!! *inhale-exhale~ T____T
ok. Muka bersabar.
Dan aku, nak sabar.. fuhh. payah. haha!
aku harap lepas ni takde benda buruk will never happen again!
xx. syi.

0 Comments:



ok. Muka bersabar.
Dan aku, nak sabar.. fuhh. payah. haha!
aku harap lepas ni takde benda buruk will never happen again!
xx. syi.