Syahirah: Jemaah 2055

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

2:09 AM | 0 Cloud(s)
Jemaah 2055

hai! assalamualaikum.

Today i wanna talk about Jemaah 2055. Where the name comes from? Aku pun tak tau.
Its just happened bila Wani buat group wasep named Jemaah 2055. haha! Mungkin sebab ramai suka lepak kat bilik tu kot. Memang meriah!!! Pantang biarkan pintu bilik terbukak, ade je yang menyinggah. Nak bandingkan dengan bilik aku, memang selesa lagi bilik sendiri kan. But, disebabkan roomate aku yang asek menyepi dgn handphone dia, aku pun merantau ke bilik 2055.
Tu sebanarnya bilik cik mira alias. Well, dia untung sebab ada rumet yg hapening gila mcam Wani tuh. Oke, nak cerita siket pasal ahli-ahli jemaah ni...

Ketua jemaah. Syazwani Safiee.

This girl, mulut dia tak reti diam. Kalau diam there must be sumthing wrong with her. Nak kata even tidoq pon bercakap punya hebat tak hebat! Dia budak Penang. Donchu eva kutuk penang, dia akan bash budak tu. hehee~ Dia amek kos sains komputer, paling benci akaun dan paling hebat dalam Precal. Obviously! Budak Maktab la katekan dulu. She is a reeaaalllyyy nice! Itu je yang boleh aku describekan. Kalau bolehsemua barang di nak bagi pinjam. Dan tak lupa, always with her RED lipstick!  Ai Lob U wani!!


Pen. Ketua Jemaah? Amirah Alias


Must be her lah. heheee. What to describe? Malas nak cite pasal dia. hahaha

Ahli-ahli kongres:

Ecah!!!

Dia seorang yang obses dengan ladang. ihiks! 
Budak kuale kangsor. Really love malay dramas. Sometimes cepat lupa sesuatu. And a cat lover!!

Mijah!!
Okay. First time I saw her, i'm kinda interested to know her. She's mixed blood. She's my classmate. 
Pernah sekali tu, kitorang lepak kat lobi kolej, sembang punya sembang, mak dia kenal mak sedaraku. What a small world! 

Tasha!!!

Aku takdak gambaq hang. sory tasha a.k.a diana gediks! Kengkadang minah ni blurrrr..
dan tasha! jangan lupe eh. Ko tak suke gelak. so donchu ever gelak!

Azilah!!
Budak ni aku tak tau pasaipa aku geram sangat dengan dia. Rase nak gigit-gigit. Dia comel.
Tapi, kalau tau perangai dia. laallala~ Tau tau nak habaq.
Aku tak puas hati apasal balik awal sangat lepas exam hati tu!! 

Ok. this is the story of jemaah 2055. They are good mate. Teman gaduh, teman sembang, teman makan, everything! hope will stay with uolls till the end of our studies in UiTM Arau!







Love u mucho!
xoxo, Syi.

0 Comments:



Mijah!!
Okay. First time I saw her, i'm kinda interested to know her. She's mixed blood. She's my classmate. 
Pernah sekali tu, kitorang lepak kat lobi kolej, sembang punya sembang, mak dia kenal mak sedaraku. What a small world! 

Tasha!!!

Aku takdak gambaq hang. sory tasha a.k.a diana gediks! Kengkadang minah ni blurrrr..
dan tasha! jangan lupe eh. Ko tak suke gelak. so donchu ever gelak!

Azilah!!
Budak ni aku tak tau pasaipa aku geram sangat dengan dia. Rase nak gigit-gigit. Dia comel.
Tapi, kalau tau perangai dia. laallala~ Tau tau nak habaq.
Aku tak puas hati apasal balik awal sangat lepas exam hati tu!! 

Ok. this is the story of jemaah 2055. They are good mate. Teman gaduh, teman sembang, teman makan, everything! hope will stay with uolls till the end of our studies in UiTM Arau!







Love u mucho!
xoxo, Syi.