Syahirah: hipokrit..

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

10:46 PM | 0 Cloud(s)
hipokrit..


Tahu apa maksud hipokrit? Berlakon lebih.
Well, bagi aku, aku benci nak tipu diri sendiri. Kau tak payah nak bajet baik depan semua orang.
Aku belajar dari kesilapan. Sebahagian dari pengalaman. Pengalaman banyak mengajar.

Aku ada betting. Dan aku bet pasal benda yang paling berharga, tak ternilai bagi aku. Aku sayang teramat sangat benda tu. Bukan boleh beli dekat kedai. Memang takkan dapat kat mana-mana.
Aku tahu aku boleh menang. Why not? nothing is impossible. Aku pernah gagal sebelum ni. But now, aku nak tunjukkan tak selalu kau boleh menang.
Hadiahnya? Ouh! The most i need, Aku taknak kalah! Fight for yourself husna! U can do it.
The challenge is not hard for you. Always think for what u need, u want. Its for urself.

0 Comments: