Syahirah: guys.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

2:25 PM | 0 Cloud(s)
guys.

hye hallu. assalamualaikum.

Mood blogging aku tah tetibe rajin nak update 2 3 hari ni.
Aku ada terbaca satu blog ni tadi. Well, its a story bout her life. I dont even care bout it.
Tapi, tu bagi aku idea nak type apa. Guys. Lelaki. Man. Boys. Siapa tak faham apa maksud semua tu?
Of course la semua orang tau kan.

Aku ada ramai kawan lelaki. Dari tadika lagi aku tak pernah masuk sekolah yang sejenis je.
Nak kata ada kawan lelaki yang rapat? Ada memang ada. Tapi tak ramai. Now, aku tak minat ada kawan lelaki rapat dengan aku. Sebab it will be different things after that. I hate heart feeling.
Nak kata aku nak melayan kengkawan aku yang lain, semua sama ja. Takde nak lebih-lebih.
Dan aku tak faham mostly before ada yang bagi present kat aku, nak kata minat la kot. But, aku tak berminat mana. Mungkin respond aku kot yang salah. Haish. Masa bebudak sulu, kau terima je. Main belasah je. Dah orang bagi -_-..Its wrong ok. Do not do it anymore!
Hurmm.. Ada certain orang ada gang diorang. Yes, aku pun ada. But never had a boy lah. Macam semak je. Tambah kalau baru kenal. errrr
Since skolah rendah until now, aku mesti bertiga. Tah kenapa aku pun tak tau.
So now, just chill with your girlfriends. And the 'boyfriend', u'll have it.
One fine day.. Hoping u'll be mine. oopps!

syi.

0 Comments: