Syahirah: Budak Ladang

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

11:52 PM | 0 Cloud(s)
Budak Ladang

Assalamualaikum :)

Ada orang rindu post aku kat blog? hehe. Lama tak update.
So, latest story? Macam biasa. Aku kini bergelar pelajar di UiTM Perlis. Budak Ladang!
Doakan aku kekal hingga ke sem 6 dan menggenggam skrol Diploma! InsyaAllah

Aku sampai rumah baru dapat tulis blog ni. Kalau kat sana, jangan harap lah. nak dapat wifi, payah. Takat aku online selalu pakai fon on data jer lah. Kredit fon pon banyak beli data + calling2 with him. heheee

Nak story sikit pasal experience part 1 aku kat UiTM. Kos ladang ni tough jugak la. Dari list subject yg akan kami study sampai part 5 nanti, banyakkkkk!! We'll study all the course that is in the UiTM. Benda yg ada dalam kos geomatik, akaun blablabla.



huh! Susah. But, nothing is impossible. :)

Thats it! Have a nice raya korban everyone.

xoxo. nite.

0 Comments: