Syahirah: Notis.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

9:47 PM | 0 Cloud(s)
Notis.

assalamualaikum.

since aku dah lama gila aku tak menaip dalam blog ni disebabkan kerja, aku kembali manaip untuk memberitahu aku dah nak berhenti kerja. Sebab? Aku dah penat. hee~ act, aku dah malas.
Malas bangun pagi, malas nak kena bebel dengan manusia-manusia yg kerja kat situ, malas nak hadap customer yg macam-macam ragam, and malas nak tengok mak aku bebel "sudah la Na, berenti je lah" haha!

Aku dah google surat/notis  berenti kerja. Malas gila nak buat ayat sendiri. Malas lagi. Virus M! bahaya ni!
Need to find the cure ASAP. hihi
Aku dah print siap nak hantar. Tapi tunjuk kat ayah dulu. Then ayah kata, bak sini laptop. Mana surat tu. Bukak then ayah edit. Mak aih! Kalau aku tahu, lagi senang bagi je kat ayah suruh buat. Takyah aku nak meng-google. Well, aku kan. Mesti la nak simple as possible. Tapi ayah, huh! Ayat tuuu. kena la bersopan-santun sikit. Oke ayahhh!


Tak nampak? pandai-pandai la bagi nampak.

So, bulan depan. Tah la. Aku taktau nak buat apa lepas aku berenti kerja nanti.
Thats all kot.

By the way, to all human out there, do not ever make any prediction before knowing the real situation happened. Cerita tak habis, nak mencelah. Tak tau hujung pangkal, dah nak buat macam-macam andaian.

Oke. sekian. Terima kasih.

Assalamualaikum! :)

0 Comments: