Syahirah: no title.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

10:06 PM | 0 Cloud(s)
no title.

halo.

im kinda boring. ter-amat! dunno what to do. feeling-feeling nak typing tapi takda topic.
Biarlah aku merapu dekat dlm blog ni. Kesah ape aku. Rasanya takde kot yg follow blog aku ni.
So today, as usual kerja. Penat ada. Bosan pun ada, Semua nya bosan~ -.-
Rasa seperti sudah berabad, Kurun mungkin? haha

Aku rindu nak sekolah. Rindu kawan-kawan. Rindu zaman form 3. Tah kenapa dalam bebanyak tahun sekolah, aku rindu zaman tingkatan 3. Waktu tu, semua budak kelas macam family. rapat sangat. Masuk form 4 ramai yg pindah, Haihh.
Life must go on. Past is past. Hanya ingatan sebagai kenangan. Mungkin sejarah boleh berulang?
Whatever~~

Oke.mood menaip aku dah hilang. Mencari benda lain untuk dilayan. APa nak buat nih.
zzzzz...

chiau!

0 Comments: