Syahirah: hashtag SPM2013

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

9:57 PM | 0 Cloud(s)
hashtag SPM2013

assalamualaikum wahai rakyat jelata sekalian.

Alhamdulillah, hari ni berjalan dengan lancar walaupun ada beberapa benda buat aku sakit hati. ergh!
Malam tadi agak sukar utk lelapkan mata. Dan hasilnya pagi tadi mukaku sembap macam belon habis angin.
Sadis betul. Pepagi bangun, otak aku macam tak boleh terima hari ni hari untuk ambik result SPM.
Cuak, takut, macam-macam ada. Iron baju semua, Ira sampai then siap-siap, gerak pegi sekolah.

Satu bencana dah aku tempah. Accident. huaaaa T_T
OK. abaikan. Then sampai sekolah, dah jumpa kengkawan ape lagi, sembang punya sembang, sampai nak pegi ambik result kat atas pun takde sape nak naik. Saba je ah.
Dengan penuh kecuakkan beratur. (bukan beratur pun sebenarnya. semua pakat tolak-tolak turn nak ambik)
Aku pun memberanikan diri duduk. Memang tak tengok slip tu. Aku tengok je muka cikgu. Cikgu yg suruh tengok la slip. oke je. Alhamdulillah. Ada 4A, 2B, 1C, 2D. D tu yg sadisssss gila. Chemist dgn Addmath. memang killer. Biology aku B. hehe. Kalau tak nak lulus tu harapan agak tipis.
Tapi nak dikesalkan tak guna. Kalau nak bandingkan dgn orang atas kita, sampai bila-bila pun asyik sakit hati je. Pandang orang bawah kita, baru rasa syukurnya. Allah bagi setimpal apa yg telah diusahakan. Adalah hikmahnya.

So, for English, weolls got rewards. Alia and me. RM50. sape nak bagi. huahuahua
Dan utk sejarah, Pun sama. Cikgu private I yg bagi. kekeke
Terima kasih atas segalanya. Kawan-kawan yg banyak membantu, cikgu-cikgu.

Perjalanan masih jauh.

sekian.
Assalamualaikum. :)




0 Comments: