Syahirah: tahun baru 2014.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

10:55 PM | 0 Cloud(s)
tahun baru 2014.

assalamualaikum peeps!

hari ni dah masuk hari ke dua tahun 2014. Ada azam baru? ermm.. entah. Mungkin nak kerja dgn keras. kot?

haha! okey. masuk hari ni, kira dah 6 hari aku bekerja. Yeay! Aku dah kerja. Pengalaman baru untuk aku.
Baru aku tau macam mana susah nak dapatkan duit. Kerja dekat mana? Lekir Ukhwah. One's yg duduk lekir tahu la kot. Seriously aku nak bagitau kerja memang penat. Kerja mana yg tak penat. Tidur kat rumah pun penat jugak.
Semalam, aku dapat gaji. Gaji pertama. Even tak fully month boss tu bagi, tapi okey la. Lepas la buat beli charger laptop aku nanti. hihii. :P

Tu je kot sempat aku share. Since aku dah start kerja, nak bukak laptop ni pun takde masa. aceewah! poyos
Sebenarnya, dah 4 hari internet rumah aku disconnect. Hari ni baru sambung balik. agak rindu dekat twitter dengan fesebuk. Rasa tak berhubung dgn dunia. Nak tengok berita tv, paham-paham jelah. Bukan boleh percaya sangat.

Okay. till then. Assalamualaikum :)


gemok ni nak ucap selamat menjalani tahun 2014 dengan tenang walau apa pun yg terjadi :)

0 Comments:




gemok ni nak ucap selamat menjalani tahun 2014 dengan tenang walau apa pun yg terjadi :)