Syahirah: alhamdulillah.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

3:53 PM | 0 Cloud(s)
alhamdulillah.

Assalamualaikum :)

waaa! hari ni sejuk gila cuaca. Sebab hujan kot. Awan pun mendung jee. Sampai ke petang ni aku dok beselimut satu badan even dah jadi bibik kemas dapur semua, ma pulak keluar shopping dgn ayah. Memang buat kerja senseorang lah.

Boleh pulak tadi terbukak Facebook, eh! ada orang post dekat wall aku. Pernah dulu aku post dendam dia nih Clik here and here.
But, alhamdulillah, semua dah selesai. Dari sebelum SPM lagi aku dah baik. Bayangkan dekat 2, 3 tahun aku dengan dia tak betegur. Even satu kelas. #bayangkan.

klik gambar utk tumbesaran yg sihat.
Lega hoi lega. Dulu aku ingat memang di tak puas hati dengan result pmr aku. Tah pasal ape tah. Benci gila dekat aku. Nak kata aku cari pasal, waktu form 1 dulu je kot. Alahaii.. Tu zaman otak tak matang. Sadisnyaa~ Yelah, aku suka cari pasal dengan orang, aku mintak maaf pun, tak sudi nak maafkan aku. Aku tau aku ni sapa. Besar kot dosa aku buat semua orang.

Sekarang ni pulak, dah sakit macam-macam datang kat aku. Sakit satu badan. Haih..
Nak buat macam mana lagi. Aku tak pernah lupa dekat kawan-kawan aku. Macam mana jahat pun, aku ingat. Aku yg selalu dilupakan. Bila ada hal, baru cari aku. Kalau tak, haram nak tegur. It's fine. Aku tak ambik kesah pun semua tuh. #Dry #Heart
go die.

0 Comments:



klik gambar utk tumbesaran yg sihat.
Lega hoi lega. Dulu aku ingat memang di tak puas hati dengan result pmr aku. Tah pasal ape tah. Benci gila dekat aku. Nak kata aku cari pasal, waktu form 1 dulu je kot. Alahaii.. Tu zaman otak tak matang. Sadisnyaa~ Yelah, aku suka cari pasal dengan orang, aku mintak maaf pun, tak sudi nak maafkan aku. Aku tau aku ni sapa. Besar kot dosa aku buat semua orang.

Sekarang ni pulak, dah sakit macam-macam datang kat aku. Sakit satu badan. Haih..
Nak buat macam mana lagi. Aku tak pernah lupa dekat kawan-kawan aku. Macam mana jahat pun, aku ingat. Aku yg selalu dilupakan. Bila ada hal, baru cari aku. Kalau tak, haram nak tegur. It's fine. Aku tak ambik kesah pun semua tuh. #Dry #Heart
go die.