Syahirah: After SPM.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

11:01 PM | 0 Cloud(s)
After SPM.


assalamualaikum :)

hallo peeps.
How long eh blog ni dah tak ber-update. Right now i'm just feeling macam nak menaip. so, thats the reason i'm blogging.

Hurm.. okeh! Sepanjang cuti ni, memang aku rasa masa bejalan macam tu je. Tah ape benda aku buat hari-hari pun tak tau. Bosan tau tak. B to O to S to A to N.
Nak kata ajak ayah gi holiday, ayah busy sangat. Hari tu sempat pegi Shah Alam, KL. Tu pun sebab kak Finas kawin. Kalau tak mau mengelamun je aku duduk rumah ni hari-hari. Nak suruh aku bukak buku, sekolah dah habis la. Nak baca buku masakkan pulak ke? -.- Baik suruh ma ajar je.
Plan cuti ni, nak ambik lesen kereta+moto, then cari kerja.

Haihh.. sebang pasal kerja ni, tang mana aku nak kerja pun taktau. Bukan apa, duduk rumah ni, bukan takdak kerja nak buat, tapi tulah. Nak gaji! Takkan la nanti nak hangout dengan kengkawan semua nak menadah duit kat parents. Haish. Tak suka lah. Nak jugak rasa duit hasil titikpeluh sendiri. Acewah!

Dan, cuti ni, badan aku dah makin mengembang. Nak pegi jogging pun, malaihh. #bayangkan
Takdak kawan nak ngajak jogging. Asya dah la takdak. Ngade ikut kakak dia pi Sabah.
Badan gemok bising. Tapi nak pegi exercise malas. Ape nak jadi ni husna... -..-''
Tambah pulak semalam dah balik kampung dekat bruas, ambik buah bebanyak. Rambutan aku rasa dah tak termakan dah. Mana dari kampung ayah lagi. Buat jual best jugak.

Nampak ayah tu. haha! Chameleon.

Hujan hujan ailang gigih jugak pi kait langsat tu.
Hasil kait manggis dapat 2 plastik. jadilaa. :)
So, nothing much pasal aktiviti cuti aku nih. So boring. 
Kerja! kerja! Aku mengharap sangat dapat. 
oke daa. peace yaw!

0 Comments:



Nampak ayah tu. haha! Chameleon.

Hujan hujan ailang gigih jugak pi kait langsat tu.
Hasil kait manggis dapat 2 plastik. jadilaa. :)
So, nothing much pasal aktiviti cuti aku nih. So boring. 
Kerja! kerja! Aku mengharap sangat dapat. 
oke daa. peace yaw!