Syahirah: freedom. eh?

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

10:48 PM | 0 Cloud(s)
freedom. eh?

assalamualaikum!

Riang ria sungguh habis exam semalam. eh. yeke semalam? rasa macam dah lama je. hihi
First and foremost, diucapkan tahniah kepada kami semua dah habis jawab paper bio dengan rasa gemilangnya. Keluar dewan semua senyum tak hingat ape dah. Cuma dayah adnan yg hotsetap tuh frust sebab discuss pasal data untuk paper 3 bio salah. -.- Tu laa. sape suruh bincang.

Preparation for the last paper.

See that?!

Muka bahagia habis exam. Freedom katenye :)

Kahkah! seems funny kot

Jamuan kecil-kecilan. Bihun singapore!

Entah bila lagi dapat makan-makan macam ni.
And this kantin, we'll miss the Nasi Keli!

Lepas hantar buku teks semua, rasa macam tak percaya pun ada dah 5 tahun aku sekolah kat situ. Padahal waktu sekolah rendah aku memang taknak sangat sekolah kat situ. Sebab aku nampak ramai bebudak dok melepak, ponteng, gengster bagai. Tapi rupanya, ada bagusnya. Macam-macam orang aku jumpa kat sekolah ni. Ni baru kat sekolah. Dunia luar nanti? haih.

Balik rumah semalam, memang packing habis semua kertas-kertas untuk exam sebelum nih. Cuma ada la tinggal sikit, sayang nak buang kot. Tambah kimia dengan addmaths. Cikgu Nazem! Cikgu Mior! haha
So, memang bilik aku dah clear. Baru ada rupa bilik. Sebelum ni dah macam kapal karam. huh!
legaa..

Hah! and tadi.. Balik je beli barang dengan ma, terus lena atas katil. Tetibe kejut, nak belajar bawak kereta tak? and aku pun macam... Boleh jugak! eksaited. haha
Cuak pun ada. Boleh ke aku bawak nih. Then lepas ayah tunjuk, aku pun try la. Nervous siaa.
Nasib la oke je. Dah la kat kawasan rumah aku ni banyak simpang sana sini. Ade pulak tadi, sorang pakcik ni, bawak moto tak tengok depan, dok tengah-tengah. Nasib je aku tak langgar. Ciss..
Cuma tadi, ayah tak ajar nak reverse je, haha! Ayah kata bahaya -.-

So, lepas ni, nak duduk rumah layan movie,cerita apa yg ada dalam laptop nih. Nak hangout, nanti lah dulu..
Kerja pun... err.. Nanti-nanti lah. just wanna relax first.

Adios amigos!
xoxo :)

0 Comments:



Preparation for the last paper.

See that?!

Muka bahagia habis exam. Freedom katenye :)

Kahkah! seems funny kot

Jamuan kecil-kecilan. Bihun singapore!

Entah bila lagi dapat makan-makan macam ni.
And this kantin, we'll miss the Nasi Keli!

Lepas hantar buku teks semua, rasa macam tak percaya pun ada dah 5 tahun aku sekolah kat situ. Padahal waktu sekolah rendah aku memang taknak sangat sekolah kat situ. Sebab aku nampak ramai bebudak dok melepak, ponteng, gengster bagai. Tapi rupanya, ada bagusnya. Macam-macam orang aku jumpa kat sekolah ni. Ni baru kat sekolah. Dunia luar nanti? haih.

Balik rumah semalam, memang packing habis semua kertas-kertas untuk exam sebelum nih. Cuma ada la tinggal sikit, sayang nak buang kot. Tambah kimia dengan addmaths. Cikgu Nazem! Cikgu Mior! haha
So, memang bilik aku dah clear. Baru ada rupa bilik. Sebelum ni dah macam kapal karam. huh!
legaa..

Hah! and tadi.. Balik je beli barang dengan ma, terus lena atas katil. Tetibe kejut, nak belajar bawak kereta tak? and aku pun macam... Boleh jugak! eksaited. haha
Cuak pun ada. Boleh ke aku bawak nih. Then lepas ayah tunjuk, aku pun try la. Nervous siaa.
Nasib la oke je. Dah la kat kawasan rumah aku ni banyak simpang sana sini. Ade pulak tadi, sorang pakcik ni, bawak moto tak tengok depan, dok tengah-tengah. Nasib je aku tak langgar. Ciss..
Cuma tadi, ayah tak ajar nak reverse je, haha! Ayah kata bahaya -.-

So, lepas ni, nak duduk rumah layan movie,cerita apa yg ada dalam laptop nih. Nak hangout, nanti lah dulu..
Kerja pun... err.. Nanti-nanti lah. just wanna relax first.

Adios amigos!
xoxo :)