Syahirah: SPM 2013

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

10:36 PM | 0 Cloud(s)
SPM 2013

assalamualaikum. salam sejahtera. salam 1 malaysia.
ewah. macam ahli politik pulak. one day nanti maybe? ==, boleh kee..

SPM lagi bape hari lagi nih. Persediaan? Dalam 70% ada lah kot. Science subject gua belom ready lagi nih! Sembang je duduk kelas sains. Tapi result tak penah nak lawo. cehh.
Tapi aku taknak result yang tak lawo tu untuk spm aku nanti. Nak kena touchup bebanyak lagi nih. Kasi blusher, liner bagai lah! hewhew :3
Tambah la cuak parents mengharap dekat aku. Well, anak sulung. Responsible biasa lah. Sapa taknak berjaya weh. Tipu ah kalau ada manusia yang memang taknak berjaya then nak duduk kat rumah ngabih kan boreh mak bapak je kan. Malu kot. Ishh.. Risau.. risau..

So, kepada sesiapa yg mungkin ada membaca, aku mintak maaf banyak-banyak kalau pernah buat salah. Selalu sangat rasanya aku buat salah kat orang nih. Bukan sebab nak exam aku mintak maap. Tapi, aku manusia biasa, sesalu buat salah. Tak ada manusia yang sempurna rite? Harap dosa aku dengan rakan-rakan sekalian diampunkan.

"Kalau berdosa dengan manusia, kita kena mintak ampun dari manusia"
 Kita bertaubat setelah berdosa dengan Allah, InsyaAllah Dia ampunkan. Tetapi dengan manusia? Fikir-fikirkan :)

Apa aku harap, result SPM 2013 SMKBS akan jadi yg TERBAIK sepanjang adanya sekolah tu. Dan aku harap, aku salah seorang daripadanya. Husna! Kau boleh. yeah. hihii

Kepada rakan-rakan seperjuanganku di medan pertempuran nanti, semoga kita bersama-sama berjaya tempuhi peperangan tersebut dengan cemerlang. InsyaAllah kita boleh!
Kita menggalas harapan mak ayah, cikgu-cikgu semua. Sudah hampir tamat masa untuk kita mengutip semua alatan dan senjata. Semoga tidak terbunuh di medan nanti. Fisabilillah :)
Doa. Usaha. Istiqamah. Tawakal.




0 Comments: