Syahirah: hari istimewa.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

12:48 PM | 0 Cloud(s)
hari istimewa.

assalamualaikum.

Hari ni, agak pelik. Aku terjaga sendiri pukul 6 pagi. Selalu bukan main susah aku nak bangun. Maybe sebab tidur awal semalam kot. Siap-siap pergi sekolah macam biasa, dan lupa tarikh hari ni. Tengok jam baru tau. 4 haribulan rupanya. eh! Hari ni birthday Ayah! How can aku boleh terlupa. Sebab ayah takda kat rumah. Hari ni baru balik dari Pangkor. I'm so excited the long way home. Maklumlah.. Jalan kaki kot. Laju-laju jalan harap ayah tak balik lagi. Sebab kalau tak nanti tak best la. Tengok kereta ayah takde. Means, tak sampai lagi. Mungkin petang nanti kot.
Rasa macam nak buat kek. Ayah jeles tengok anak dia buat cupcakes untuk mak je, ayah tak buat puns. Let's mess up the kitchen. yeah! ^0^Y

-I love u so much.
-Without u, me didnt exist in this world.
-Im proud to be yr daughter.
-i'll try my best to make u proud of me.
-Hope we'll be happy family till jannah :)

Happy  50th birthday,  Mr.Halyubi!
Moga sentiasa dirahmati Allah :D

0 Comments: