Syahirah: Happy belated birthday to me! :D

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

10:14 PM | 0 Cloud(s)
Happy belated birthday to me! :D

assalamualaikum blogging world!

yeay! exam untuk basic subject semua dah lepas. Next week, get ready for the real war! Killer subject. -..-'' takda masa nak update blog. study is the most important now!

Anddd.. i would like to wish happy belated birthday to me :P gediknyaaa
Tarikh keramat tu dah lepas 3 hari yang lepas. 4 september. 4996
Tahun ni there is no birthday cake. Selalu orang sambut birthday ada kek kan? T_T sokayy..
Sekian lama tak dapat hadiah hari jadi dari mak ayah, dan tahun ni tersangat aku tak sangka. Siap dapat kad lagi. Terharuuu! I've made my dad cry. Love you ayahh :*
Ma tau anak dia nak beli jam mahal-mahal, pakai duit sendiri, kedekut.
Tak sangka pulak sampai 3 sekali dapat. One from ma parents, zati, dan nazrul.


Really unexpected dapat hadiah bebanyak ni. maluuuu i! (◡‿◡✿)
Aku tak mengharapkan hadiah. cukup sekadar ucapan menandakan yang aku mesih diingati.
Oh before i forget, thanks amin bagi tafsir Al-Quran ni even aku dah ada tapi kecik lagi comel :3


Alhamdulillah.. Allah masih kurniakan aku usia dan masa untuk hidup di bumiNya sampai ke hari ni. =☽
 "Untunglah mereka yang ditarik nikmat hidup di dunia sesungguhnya kurang amalan lagha yang mereka lakukan" 



Dan hari ni lepas tusyen, aku, alia, una, nisa panjangkan langkah ke PizzaHut. 
Konon macam celebrate birthday waa. huhu! Tapi duit kena keluar jugekk. :P


My kakak manja. bubu ≧ω≦

siap sedia hadapi hari-hari mendatang. (◕ ‿ ◕)
Terima kasih semua sudi hadir dalam hidupku dan sentiasa mengajar aku untuk menjadi lebih dewasa. (◉◡◉)

0 Comments:



My kakak manja. bubu ≧ω≦

siap sedia hadapi hari-hari mendatang. (◕ ‿ ◕)
Terima kasih semua sudi hadir dalam hidupku dan sentiasa mengajar aku untuk menjadi lebih dewasa. (◉◡◉)