Syahirah: hanging together w/ girlprengg

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

12:20 AM | 0 Cloud(s)
hanging together w/ girlprengg

well haluu earthings.

long time no see. eh!
Since Akira ira is with me for 3 days, we've plan to hangout together with Alia too. The complicated plan finally accomplished with a last minute changes. Haiyyaa.

Arrived there at 2.30 sumthing. huh! suddenly we saw junior gegurlss in the KFC. what to do. "buat donno lah". Then, we've met Danial stright going upstairs buying Coolblog. yumyum!
Alia with ira blah going Popular, danial and me? haha! Strolling around while chitchat. blablablaaa.. then, bought some books and preparation things for SPM!!


Afterwards, weolls BR-ing. BaskinRobbins yaww.
For the first time okeh i entered there. :P But, im not interested to buy some. Just slightly ate their icecream >_<




then! Syakirin arrived. hoho. oke dah. poyo speaking broken. driver sudah sampai, weolls pun rushing pergi GMPS. wa tusyen derr. nasib waktu tu sir hasnin pun baru sampai. lewat half an hour siaa. 4.30 kot! habis je tusyen, aku sensorang kena tunggu ira dgn syak. ada ka patut depa pi tengok wayang? hampehh. Sampai je, diorang amik aku, then Asar dekat masjid stiawan. Fuhh! time nak balik rumah, kemain gelap dengan hujan lebat. Sejukk!

suwit-suwit maa. ihiks!
hai! kami penumbang belakang jerr.
Alhamdulillah, pukul 7 sampai ke rumah. Mekaseh sesangat dekat Syak sebab ikut karenah gegirls yang comellss nih :P
Best sangat dapat keluar dengan korang. Tak perlukot nak hangout reramai. Kalau tak crowded jadinya. Senang setakat keluar 3 4 orang je. :)


Doakan kami berjaya! ^^V



0 Comments:



suwit-suwit maa. ihiks!
hai! kami penumbang belakang jerr.
Alhamdulillah, pukul 7 sampai ke rumah. Mekaseh sesangat dekat Syak sebab ikut karenah gegirls yang comellss nih :P
Best sangat dapat keluar dengan korang. Tak perlukot nak hangout reramai. Kalau tak crowded jadinya. Senang setakat keluar 3 4 orang je. :)


Doakan kami berjaya! ^^V