Syahirah: semangat kau jah.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

12:14 AM | 0 Cloud(s)
semangat kau jah.

hello holla heyhey!
Assalaaamualaikum.

Nampak kegirangan aku di situ. Hari ni bukan main awal aku keluar dari pagar sekolah.
Nak kate eksaited, tak de lah. Tapi tah. Habis jawab paper Sejarah tadi, seram sejuk aku rase. Jawapan tak berape nak konfiden lah. Depa yang lain dengan semangat turun tangga siap bising "Raya! Raya! bagai" hergh -.-'' dan aku nampak penjual kerepek pisang berjaya a.k.a Pika Caah semangat bagi kat sapa tah. Ade yang order untuk raye la kot. 

So now, mood raya datang dah. hehe. Tapi study tetap study weh. Trial 2 hari bulan kot. tak sampai sebulan je lagi. Haish. Risau. risau.

Hah! Esokk. Yeah. Balik kampung juga ku akhirnya setelah ditangguh-tangguh. Motif utama nak shopping kat Chendrong Balai(CB). Bukan selalu dapat balik kempung pepagi nih. Semangat ayah nak balik esok. Hoyeah! Aku pun semangat tengok movie, main game malam nih. Bosan~ Cuti baru start. So, tak dak mood nak pandang buku. Gagagaga..

0 Comments: