Syahirah: Makan Makan.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

2:38 PM | 0 Cloud(s)
Makan Makan.

hyehye.

Semalam ada la buat makan-makan sikit kat rumah. Tak plan pun, aku setakat mengajak je sape nak datang, aku ade je kat rumah. Tak expect boleh ramai yang datang.
Tengok ma masak macam banyak, mula la aku contact kengkawan "mai rumah aku lepas zohor!" Nasib ada jugak nak datang. Kalau dak aku meghajuk dengan hampa sampai SPM.

Orang yg mula-mula sampai, member lama tak jumpak, Fazatul Hazirah. Orang jauh nih.
Lepas tu, zati pulak sampai. Depa dua ni dah jadi tuan rumah ke-2 la. hewhew :3


Then, tengah hari, sampai la geng junior sekolah. Bebudak form 4. Kinda spoting jugak depa nih. Lepas ni kalau kat sekolah sombong jugak memang nak kena luku la.


Selesai depa ni balik, mai pulak kengkawan satu batch.
Makan kemain. Nak balik cepat sangat, tak sempat capture gambar reramai kan.









Macam-macam la depa buat. Setahun sekali je kan nak datang ramai-ramai macam ni. :)

Last group sampai pukul berapa tah. Ni kengkawan skolah rendah. Payah nau nak jumpa skang nih.


Alhamdulillah. Settle satu hari punya cerita. Penat memang penat, nak bejalan ke dapur, ke depan dengan kaki sakit sebelah. Saba je la. Lepas ni, tak ke mana la. Stadi woi!


Mekaseh sangat sudi datang rumah aku yg tak seberapa nih. Maap zahir batin. :P

0 Comments: