Syahirah: Hari koku terakhir. :)

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

7:59 PM | 0 Cloud(s)
Hari koku terakhir. :)

assalamualaikum earthings!

penat hilang lepas dapat tidur lepas balik sekolah tadi. Feeling heaven lega. This year, aku tak jaga gerai langung. Setakat tolong-tolong gerai member waktu pagi, then blah merayap+makan+tangkap gambar -.-''

Dah 5 tahun dah aku dekat sekolah ni. Nak SPM dah pun. Takut jugak rasa nak keluar dari zaman sekolah ni. Permulaan kehidupan. This year, sambutan meghiiahh sangat boleh laa..
Alhamdulillah, aku duit aku hangus RM10 JE. Tu pun belanja orang. Aku, orang belanja pulak. haha! Macehh bangat belanja aku. Muka tak maluuu. >.<


Balik tadi, sunyi je ghumah. Bosan. Ma pun puasa. Mula plan dengan zati petang tadi nak pi rumah dia buat Sej Paper 3. So, lepas mandi sume, landing tidur jap, nak pegi la. Pulak dapat text dia kata buat petang esok. Nak pegi tusyen Bio pun, haishh. Letih ya amat. Tak pegi, sambung tidurr. Hehee.

So, lets get ready for SPM trial bebeyh! Wish me luck


p/s: err.. abang, can i have the picta in ur camera? tak baik kedekut. okeh.

0 Comments: