Syahirah: again?!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

9:15 PM | 0 Cloud(s)
again?!

hallo peeps. assalamualaikum.

This week suppose to have a task force from PPD. Penat la exam. Dah la paper BM+Sejarah. Why sejarah?! Aku sanggup baca buku biologi dari sejarah. Benda dah lepas. Alasan pelajar. Semalam punya BM paper pun tak habis buat. Sabar je lah. Kenapa suka sangat orang atasan buat exam mengejut. Don't u know we students take it as a burden. Oke, Condemn sesaje aku kan. Tak peduli ah!



Bebudak trial PMR tengah berjuang untuk exam depa. Heish. Jangan la memain jawab trial. Aku rasa aku tak dapat mana dulu sebab trial aku teruk kot. Mau idak 1A je dapat. -_-''
Exam.. exam..

Tadi tusyen addmath dengan cikgu Jalal. Cikgu ni kalau dapat perli menusuk kalbu. Nasib bukan aku sorang je. Melawak dia, orang lurus memang tak paham lah. Una. Una. haha!
Sembang-sembang dengan dia, pasal masalah semua study semua, then dia kata macam tu la belajar. Macam tu la dia dulu. Sampaikan nak tidur pun, mata dah tutup, tapi otak still berjalan menggerakkan neuron-neuron. Itulah apa yang aku rasa. Sampai sakit kepala. Hebat sungguh penangan SPM. Then, dia tak habis-habis ceramah suruh buat exercise addmath. Past year book should already done, and buku aku masih bersih. Haishh. Tak buleh jadi nih. Challenge accepted! XD



Then, again the virus attacking me. Dear virus, I thought we're done. Why don't you stay away from me. I hate you. Sincerely, me. 


Jadi sekarang, nak bukak buku sejarah dan bersedia untuk tidur. Layan sampai masuk mimpi. 

Hah! Lupa, Amin, aku mintak maap awal-awal hari tu kan. Dan kau marah kat aku, aku tak mention nama siapa-siapa. Lepas tu nak kate aku macam-macam. Its up to you lah. Bukan cari pasal dengan kau. Aku janji, dan aku tak mungkir janji pun. Dan, siapa je yang baca blog aku nih? Nak terasa. Maaf lah bulan-bulan puasa buat kau hangen. Oke, done. Terima kasih. Kau kawan aku, jangan nak touching sangat lah dengan apa yang aku kata. 

0 Comments: