Syahirah: workaholic

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

11:01 PM | 0 Cloud(s)
workaholic

am i a workaholic? bitch please. im not. just love to be relax and steady *bajet
tapi hari ni penuh dengan kerja. Siot je lah. Pepagi raptai perbarisan. Panas gila!
Cikgu amri bebelbebel tak larat kami para pelajar nak tadah telinga dengar dah. Pasal asrama pun nak ceramah kat sekolah. Asrama, asrama punya kes lah!
Habis raptai, pegi tolong rumah Tuah buat maskot bagai. Bila nak tukar la. Malu la pakai rama-rama tuh. berapa lama dah pakai binatang yg sama ja. -.-
haihh. saba jela noks. Malas masuk kelas punya pasal.
Nak balik pun ada kerja lagi. Heii.. since bila aku jadi PA menteri tah. sibuk memanjang.
Cikgu Bazil yg hensem lagi kacak tu mintak aku dgn nia tolong tulis nama peserta esok. Takpe lah. Tolong bukan selalu even cikgu nak treat, tak dapat takpe, Pahala insyaAllah dapat. :)
So, nia pun sanggup la balik rumah aku siapkan. Start pukul 4 stengah, pukul 6 baru siap! 


Then, siap, Zati pulak text ajak pegi rumah dia. Mimpi apatah. but im not goin. Penat kot. 
Tapi decide pegi rumah alia nak pinjam baju. Kecik la pulak. sadi sungguh. Mana cek nak cari baju nih?
Baju ape? 

so how? -.-''
thats all for today. esok aku malaih nak masuk kelaih. Lepak sudah. peace!

0 Comments:



so how? -.-''
thats all for today. esok aku malaih nak masuk kelaih. Lepak sudah. peace!