Syahirah: Tahniah Abg Mi n Abg Fik!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

12:57 AM | 0 Cloud(s)
Tahniah Abg Mi n Abg Fik!


First word i wanna say, TIRED.
Penat kot balik dari Kedah, straight after kenduri tadi.
 Sampai rumah pun dalam pukul 10 malam. Mata dah stim abes. haha!

Untuk abang fahmi and abang fikri, tahniah dah kawen. Cun melecun isteri-isteri mereka.
Takdak hadiah nak bagi depa, just tolong-tolong utk kenduri je. 
Kali ni, kenduri dah tak meriah macam dulu. Ramai yang dah takdak. Al-fatihah kpd mereka. Mainly to arwah kak Yani, kakak pengantin. 
Sayu je waktu kenduri tadi. Makcik Juyah menangis je. Sapa tak sedih anak pergi dulu.
Semuanya ada hikmah. 

Tapi kenduri tetap diteruskan. Kami sedara-mara sehari sebelum kenduri siap-siap makan, tahlil bagai. Dan baru aku tau ape tu LAKSAM. Laksam ni makanan lah. 1st time la jumpe benda nih. Tapi tak try makan pun. Pelik je tengok. Nama dekat-dekat macam laksa. Tapi ghopenye lain. Laksa dia bulat-bulat. macam ni hah!


Aku bukan jenis yang suka mencuba. So, tengok je la mampu.

Then, habis siap semua, pegi la ke homestay yang best ni. Tak jauh dari rumah pengantin. Sangatlah best! berbaloi kau bayar!


Semua ada. Lengkap serba-serbi. Wifi, aircond, astro? ade je. 
Hotel pun tak best macam ni. 

Hari kemuncak! -.-
Lawak kot pengantin sendiri besiap pukul 11, orang ramai dah nak mai, depa baru kelang kabut besiap. apa boleh buat.. pasrah


Ni dia geng TayarGolek. Terbaek motobike mereka!


lebih mesra digelar kawan para pengantin. asal boleh~

Habis semua acara, eh takda acara pape pun. Kami pun balik lah. Aku rindu gila-gila-gila dengan bilik aku. Yeay! Balik rumah.


Kak siti takde pulak nak tangkap gambar. haiyaa..


Huhu! Last, sempat jugak capture dengan kak Efa. Depa bising kata aku nak ambik aura pengantin.macam badi. -.- ergh! tak pasai. cek tak mau kawin awai. Saja nak kenai-kenai dengan kakak ipar sepupu ja. betul ke pangkat tuh? peduli hape. -.-

0 Comments: