Syahirah: second semester.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

9:58 PM | 0 Cloud(s)
second semester.

hallo bloggie. 
Assalamualaikum.
Lama jugak eh tak update blog. Recently im kinda busy of. hermm. of what eh? -.-
oke aku pun tak tau. Tapi badan penat sangat. so, nampak sibuknya aku sepanjang hari.
Sembang pasal result exam baru ni, memang mengecewakan. Tapi, usaha takat mana kau dah buat kan. Macam tu la dapat. Lepas ni kena usaha lebih! Naikkan target. Go Husna Go! 
Life aku untuk semester ke dua tingkatan lima ni, mungkin sibuk belajar sendiri tusyen. 
Nak study sendiri tu, 40% je dapat masuk hotak. what to do?!
Tapi aku syukur addmath aku ada peningkatan. hoorey!
Sekarang aku over addicted to cartoon. Dah dapat banyak movie dari fizi haritu. Nonstop aku nak tengok. grr~ Alasan release tension memang tak boleh dipakai.

This week, minggu lepak je. Belajar dalam kelas 2 hari, then rabu raptai sukan, khamis sukan, jumaat cuti! Cuti laagiii...
Tapi tusyen tak cuti yeee.
Penat. letih. mengantuk. semua ada. Goin to sleep now! tata :)



0 Comments: