Syahirah: Rainmeter

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

2:49 PM | 0 Cloud(s)
Rainmeter


Bhahaha! eksaited pulak aku dapat desktop baru. Pening jugak nak edit bende ni. Tapi 'cikgu' yg ajor ni kate biar pening edit nye, asal bole pakai, lawa. hoho.
Besusah dulu, senang kemudian. Mrangkak-rangkak dulu, baru boleh berlari. yedak?

Dulu aku ada try, tapi tak berape reti. Then, tiba-tiba ada pulak member yang tau guna. Mekasih sangat la ye. Untungla ade membe macam kau. hihi *feeling proud? -.-
Kira macam sistem barter lah an. Kau amek movie, sekali jar aku benda baru. hehehh :P
Tapi, aku click-click-click tiba-tiba hilang semua. 
Nak nangis pun ade. kalau tak dah macam ni hah.



dan kemudian, aku pandai-pandai lah cari balik, download skin lawo-lawo. dan hasilnya...
jengjengjeng...


Trimas ngajarin gue ya Danial. haha!
Pagi-pagi udah muncul depan rumah. Tak penah dibuat orang. -.-
Lawa kan? kan? hihi. :P

0 Comments: