Syahirah: Iman.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

12:43 AM | 0 Cloud(s)
Iman.


Baru ni makcik Juyah ada call ma. Macam biasa story macam-macam la.
Iman baru ni demam teruk sangat sampai masuk hospital. Dia demam pulan betul-betul 4 bulan mama dia meniggal. Cuma setahun je dapat hidup dengan mama dia.
Patut la dulu arwah kak yani rapat sangat dengan iman sampai tak nak tinggalkan iman even sehari kalau ada kursus mana-mana.
Doktot kata paru-paru iman ada kuman. sampai masuk tiub nak keluar kan kahak. YaAllah. Dugaan Mu..

Lepas accident abang Khalis dapat buat rawatan depat specialist kat kedah. Hari-hari Iman pegi lawat papa dia. Lepas ni abang khalis nak kena masuk kerja balik sebab mc dah habis. Dia still tak boleh jalan sendiri lagi. Kaki tangan still tak kuat. Kena tinggalkan iman lagi. Nasib tak ke sabah. Dulu even seminggu tak jumpa papa pun dah demam.
Nurul Iman, kuatkan semangat. Wan husna rindu nak jumpa Iman. :(


0 Comments: