Syahirah: Sometimes I think like this, but it not. o_O

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

11:51 PM | 0 Cloud(s)
Sometimes I think like this, but it not. o_O

Yeay! Alhamdulillah dah siap packing barang untuk ke kedah esok pagi. Tak lama pun pegi. Tak kesahlah, asalkan dah cuti study kejap.
Hari ni dalam sejarah aku bangun lambat gila. Kalau hari sekolah, memang tepat time budak-budak semua balik. Soo teruk! -.-
The main reason, hampir tiap hari aku dok pikiaq hal yg sama malam-malam. Malam je pun ade mase nak fikir hal ni. *u know what i mean. 
Now! all had done. hope so? Tapi macam mana pun, tetap melekat dalam palahotaks nih. Sometimes, i think if i lost my memory that would be ohsem! Gila kau husna oi.
So. Plan esok, entah la. Tak perlu plan kot. Just go with the flow. and u'll be blurrrrr all day. Haha! siot. 'Dont let the banana fruit two times lah.'
-Bangun awal
-Siap-2, tidur dalam kereta.
-Phone will silent all day, nobody will contact me. huaa T_T
-Makan banyak-banyak
-sampai rumah cik juyah, tolong ape patut
-Dengar orang brcerita or bkenalan dengan akak-akak ipar sedara yang baru.
-pegi homestay, tidur.
Kalau plan ni dapat diikuti oleh aku sendiri, i'll treat myself eating wall's selection rocky road. Kalaulahhh.. Usaha keras utk tak ikut plan tuh! ᕙ(`▽´)ᕗ


The thing i'm think of is about 'the thing'. -.-
Aku mintak maaf cakap macam tu semalam. I'm better in texting than talk though phone or face to face. huhu
So, we're settle. Not be a burden to anybody. If theres a fate, nothing to worry about. :)

Orang kata, jadi kawan lebih baik. Dan aku rasa itu betul. 
Kawan boleh cakap ape je. Kawan lebih memahami. Kawan adalah segalanya. Aku ni jenis kekadang, telepas cakap or better say straight to the point. Cakap lebih, nanti ada yang terasa. Dah la aku ni malas nak pujuk orang. So, memang tak la aku nak ada yang 'istimewa'.Yeah. I owned my self. (⊙_☉)

Nanti alih-alih, aku yang kena marah balik.
Nak gurau, dan-dan tak kena tempat. Nak serius, takde ambik peduli. Aku pulak yang kena panas tak pasal. 
Fine lah. For what aku jadi macam orang lain. Aku ialah aku.
Nak aku jadi macam orang lain? Memang tak lah.
Suka bandingkan aku. Its okay. Tapi aku takkan jadi macam orang yang kau bandingkan. 

Uuppss! Asal emo telebih ni. Hokeh.
Penat dah aku menaip. Lepas gerammmmm!! ᕙ(`皿´)╯
Dan penat jugak tidur. What to do now?! /╯﹏╰\




0 Comments: