Syahirah: Rabu

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

4:40 PM | 0 Cloud(s)
Rabu


haihh. Penat! Seharian duduk rumah zati. Main reason, nak buat folio Addmaths. Kenapa perlu ada kerja khusus la bagai semua ni.
Then, last-last, waktu nak balik, kereta mak aku rosak. Act, bukan rosak la. Temperature naik. Panas sangat la kot. Ape bole buat. benda nak jadi. Tapi aku balik rumah jugak laa ayah Ti hantar. T_T

Dah la pagi tadi dengan kelas tusyen agama dekat sekolah. Tonggek betul la group 1 dgn 2. Asal korang bentang lama gila. Aku as a member from group 3, plus yg buat slide ni sampai 2 pagi semalam need to wait until bukak sekolah gamaknya baru boleh present. Pfftt!

Semalam, 'doktor love' kononnya dah bagi nasihat Terbaekk dah kat aku. Nantila aku fikirkan nak buat ke tak macam kau suruh yee. Everyday kau bagi nasihat sama dekat aku, belum tentu aku nak buat. hihi. Takpe kot, nasihat tak berbayar tu aku ganti dengan kek eh. :P *sila buat macam cerita Brave tu.

Tapi, pepon thanks so munch dekat Arep Bidin bagi pinjam moto merendek pusing kampung tesusun tuh. Bukan selalu dapat sampai ye dak!

And, one more thing, hari ni takde tusyen. Aku nak tidur! dushhh...!! zzzz daa

0 Comments: