Syahirah: HTD and SHG

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

2:50 PM | 0 Cloud(s)
HTD and SHG

Selamat Hari Guru! (SHG) 
Happy Teachers' Day! (HTD)

Smabut hari guru dalam minggu exam ni memang best. Hari ni je takde periksa. Tapi, semua pakat sibuk bincang jawapan untuk paper esok. Sejarah kertas 3!!

Tapi aku, apadahal? 
Siap jalan-jalan tawaf sekolah. Naya-naya~


Pasukan Kompang. 


Like A Boss




Ustaz Imran dengan cameranya


Pengawas yang follow belakang barisan cikgu


Kawan kau yang paling bersemangat nyanyi lagu sekolah. hehe


Yang ni pulak bercakap tak henti. hehehh :P


Lihatlah MC tuu. Plan siap-2 tuuhh..



Cikgu BIO form 4. sweet smiling :)


Budak senior asrama.


Ini lah cikgu ala retis SMKBS. jaga-jaga.. ada yang meratiii..


Depa ni wakil palajar. KONONYA.
Rancak bertrio!

Konklusinya, hari guru tahun ni, last utk disambut di sekolah. 
Ape yang penting, esokk exam!
gambar banyak lagi. Tapi dekat camera aku. zatii! awat hang ambik bawak balik teruih kamera aku tuuhh.. -.-


Hallo! Rindu kami tak?
Jika tak, sila rindu sekarang. haha XD

Selamat Hari Guru kepada cikgu-cikgu yang pernah mengajar. Terima kasih krna telah mendidik dari kecik sehingga manusia yang bersaiz spt sekarang ni.

MakAyah, mendidik dari kecil. Guru pertama dalam hidupku.
Cikgu-cikgu Tadika Kemas bt8 --> SK Lekir bt8 --> SMK bt10 --> cikgu-cikgu praktikal,tusyen dan dimana-mana yg pernah mengajar. 
Kawan-kawan jugak yg banyak ajar dalam pelajaran atau apa-apa sahaja.. 
Kawanlah yang mengajar erti kehidupan. 
Tanpa mereka, mungkin sunyilah duniaku. 
Terima kasih semuaa!

Terima kasihhh~ *Lagu Pak Jib. Lama tak dengar kat tv dah.
Patut aman sikit. Dah ganti dengan lagu yang lebih 'menarik'
sabar jelahh~

0 Comments: