Syahirah: Holiday --> Wedding

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

6:25 PM | 0 Cloud(s)
Holiday --> Wedding

Yesterday was a really tiring day. I was in sg manik cuz of kak sitah's wedding. 
This kenduri by time, agak kelang kabut. Semua siap last minute. 
We all know that every kenduri memang akan buat gotong-royong. Mana tak penat. Semua buat sendiri. Paling best pagi before kenduri tengok orang sembelih lembu. Kesian diaa~


So then, habis kenduri semua, tapi ramai tak balik lagi. Kemas-kemas sikit kat rumah pengantin. Tapi nasib aku baik dapat lepaskan diri dengan meronggeng ikut abang-abang sedara aku yang kacaks terlebeh pegi beli kek untuk birthday cik Atim dengan hari ibu kat TI. Quite cool lepak dengan diorang. Dulu mana la aku nak join depa sembang. Aku budak-budak lagi. But now, apadahal? Boleh jadi member dah okeh.






Sponsored by Along Izham. Mueheehee.
I know u are so sweet. XP


This all para ibu sedang memotong kek. 
Lapaq pulak bila aku tengok gambaq ni.


Bfore balik tadi, snapping photos with budak kecek nih. 


Ariefa Delisha. ngeh3

If iolls tak balik kampung, iolls should be in Melaka and semenyih for mengantar abang sedara sebelah mak kat sana. But, we prefer balik kampung. Sebab lagi ramai sedara mara balik. The more the merrier rite? huhu


The doctor married ! 


Feveret picta! No more Kawasaki ye abang-abang ku. Kena rantai la kaki hampa lepaih ni. :P
adopted from Fesbuk.

Sampai rumah pun hari ni penat. Tidur je manjang. 
Malam semalam kat kampung kena kacau dengan tonggek gila Amar Danial. 
Sejuk pulak tuh. Hujan kat kampung. Balik lekir panas kemain. Ergh!

So now, going to kemas-kemas barang. Pack out baju semua.
This nite going to zati's house and lepaking with Ira and Una. 
See ya in next post. Good bye till then. 



You will never know the power of yourself until someone hurts you badly.


0 Comments: