Syahirah: Hai kawan!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

3:10 PM | 0 Cloud(s)
Hai kawan!

         Hey budak! Aku kenal kau dari form 1. Memang kau dah macam adik aku. Tapi tak sangka aku. Perlu ke kau nak bazirkan masa kau untuk manusia yg tak ambik tau hal kau. Kesian aku tengok kau nih.
          Mintak tolong aku selesaikan masalah kau, tapi kau sendiri taknak tolong diri kau. 
Kau kata dia 'mandrem' kau lah bagai. Heii. Kau yang tak ikut perintah Allah, memang kena lah. Kau kata kau sayang dia, tapi kau sayang tak kat Pencipta kau? Jangan jadi manusia bongkak jalan atas tempat Dia, tapi kau tak buat apa yg Dia suruh. 
Aku bukan bagus sangat nak judge orang lain. Aku ingatkan kau, sambil aku ingatkan diri aku sendiri. Kau kawan aku. Bukan kawan la namanya kalau salah kawan sendiri taknak ditegur. Maybe, ramai kawan kau, rapat dengan kau sebab nak huhahuha seronok-2 je dengan kau. Diorang lalaikan kau. Aku takut kau jauh, sampai lost direction. 
Dont waste yr time, dont waste yr tears la weh. No use laa. Ramai lagi manusia lagi bagus dari dia. Aku ingatkan kau sbg kawan. 
Once again, jangan lupa Tuhan. 
Sincerely,
Sahabat.

0 Comments: