Syahirah: We United!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

10:10 PM | 0 Cloud(s)
We United!

Long time no apdet. So busy lah. Pegi balik tusyen. Got homework bagai. *sigh. Tired!
Heyy husna. Jangan mengeluh. Mengeluh tu untuk orang yg kalah je. Loserr. U're not rite?!
Dari semalam, aku agak excited nak hang out dengan my old best frend. Her name is Faztul Hazirah aka Atul! Lame kot tak jumpe.

Bape hari seblom ni die call aku. Lepas letak tu terus aku nangis. Rindu sangat-2 kat kau! Uhuk! Over jee. Then, hari ni baru dapat jumpe. Almaklumlah, dia dapat tawaran MRSM. So, we seperated by school. Paling aku tak boleh lupa, form 1 dulu penah gadug sampai adegan tampar-menampar berlaku dalam tandas surau. Tido pulak katil sebelah-2. Memang sakit hati time tuh. Memang lawak ingat perangai tak matang tuh.

Berbalik kepada story asal, lepas tusyen terus pegi umah die. Sesat cari lorong Siakap 6. Nasib tak Keli. Die punye excited kemain. Tak makan tunggu i. Ahaks! Shayunk kau lah!
Habis sume makan-2 umah die, pakcik rahman aka bapak atul hantar pegi Aeon. 
Masuk pintu belakang, terus je sampai pintu satu lagi. Dah macam buat free show pulak semata-2 nak jemput si miera tonggek nih.

Lepas jumpe semua, jalan punya jalan sambil sembang-2. Tak pandang orang lain dah. Punya kecoh jugak la. Naik atas pusing-2 jumpa pulak dengan 3 jejaka kerek nih.
Yeah. bukan terjumpa lah, Dah mengajak pun. So, decide lepak kfc je. Cehh. Steambot, pizza punye banyak. Last2 ke ep si jek. Layan jelah. 

Situasi di ke ep si pulak, kitorang kalau dah bejumpe memang bising. Macam-2 story keluar. Masing-2 cerita pasal sekolah dyorang. Share expiriens la konok nye. 
Sempat pulak mengimbau kenangan Form 1,2,3. (ergh ayaattt)
Gelak tak hingat dah. Memang rindu kan kelas RK yang dulu.

Kali ni aku tak bawak kamera. So gamba memang tak banyak lah. Setakat capture pakai fon je. Huaaa.. Tak best nyee..


We are getting back together


Nice to know them. *winkwink

Dah habis begambar sume, Akem pun mintak undur diri. Cehh. Bizi kemain kau ye.
Wegilrs pon ape lagi. Take sid opportunity to gossiping and annnddd shopping together. 
At 6, we decide to back home. Salam-2 semua, aku nangiss.. huhukk
I'd 3 years together with Atul and that was the best time. U're the one that always help me in studies, life problems and much more. Good to know you dear.



Hope the RK's would always be together as one. 


1RK


2RK


3RK
Typed by,

Labels: , , ,

0 Comments: