Syahirah: Kulaan!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

2:42 PM | 0 Cloud(s)
Kulaan!


Yeay! Hari yang ditunggu-tunggu dah sampai! Kenduri abang Joy. Dah lame takde kenduri kahwin sebelah ayah ni. Bila dah jarang-jarang tuh, kitorang pun berkumpul ramai-2  buat Family Day. Macam-2 games ade.
Memang best sangat-2! Tak rugi sebulan aku tunggu untuk hari ni.


Kali ni memang mostly gempak! Hadiah memang banyak sangat. Kira oke lah ade yang nak seponser kan. Adik beradik ayah aku ramai, ape kesah? HAHA
Tak payah nak pergi jauh-2, rumah nenek aku pun dah cukup jadi tempat aktiviti semua.



Ade jugak abang sedare aku yang punye lah lame tak balik kampung. Menyorok katenye.

Lepas kenduri tuh, stat la macam-2 acara. Aku pun mana boleh lepas join game budak-2. Still 'budak sekolah' what..


Memang acara terus menerus sampai ke malam. Tapi stop la kejap solat Maghrib. -.-
Oghang ghamai pegi tengok bola Malaysia lwn Indon kat stadium, aku dok depan tv sambil tengok sedare-mare main macam-2 lah. Tv pun dibawak ke luar rumah. Memang terbaekk.


Depan tuh ade tv. Sume pakat semangat tengok. Tapi aku sorang je pompuan kat situ. T_T
Lepas tuh bagi-2 hadiah. Siyes haidah aku dapat sume best-2. Memang rugi le ade yang tak balik..




Terselah kegilaannya.


Why do the kids buat muke comell??


Hadiah ni kire cantek. Aku suke!
Bukan talam.

Esok nye, kenduri sebelah lelaki pulak. Mau idak, rumah pengantin laki dengan pompuan, boleh jalan kaki je dah sampai. Selang bape rumah je. Lagi best bile kiri kanan penuh dengn sawah menghijau. Wauu!

Sampai lah ke malam ahad baru aku balik Lekir. Mak aih! Gile kau tak penat. Balik-2 teros tido je. Sampai umah pukul 11 lebih.

Papepun, Kulaan Haji Maseruni Memang TERBAEK!



Tahun depan Insya Allah buat lagi.. Hoyeah!

XOXO
h u s n a

0 Comments: