Syahirah: Winter Holiday!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

5:41 PM | 0 Cloud(s)
Winter Holiday!

Assalamualaikum! :))))))

Panjang senyum tuh. Well, dah habis exam. Macam ni lah. 3 minggu agak terseksa dengan PAT. Disebabkan SMK Batu Sepuluh yg cemerlang terbilang nih periksa lambat. Dah nak tutup sekolah baru habisnye, banyak jugak faedah. Tak payah nak buat *koreksyen, tak payah nak stress. "Nape markah aku rendah.." Dapat tau markah pun pakai internet. Zaman dah maju katenye. HAHA

Buku teks form 5 pun dapat dekat-dekat bukak sekolah nanti. Macam mane kami nak prepare masuk form 5 cikgu kalau buku pun takdak. Aisehhh.. Problem jugak.
Aaaahh. Lek la dulu. Cuti lagi 2 hari. Tapi, dah macam musim sejuk pulak. Semedang je hujan. Syukurlah dari kena ribut Sandy macam kat New York tu kan.

Plan utama, hangout dengan kawan-kawan, then berholiday dengan family. 
Tak boleh tunggu bulan 12 nih. Mesti ohhsemm. HAHA 

0 Comments: