Syahirah: Today is the DAY.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

2:42 PM | 0 Cloud(s)
Today is the DAY.

Hari ni maybe hari yang ditunggu-tunggu budak-2 darjah 6 yg ambik UPSR. Yang tak ambik tu buat tak tau jelah.  Termasuklah adik aku. Kalau nak dubandingkan dengan trial, ade peningkatan. Tahniah ye dik! Akak tak reti nak cakap depan-2 tapi akak ucapkan tahniah sangat-2 sebeb dapat buat kami tersenyum dengan keputusan kamu walaupun tak straight A.  1A4B tu pun kire oke lah. Lelaki kan..
Kepada yang dapat 5A/7A tahniah  sebab dah buat yang terbaik. Heishh. Takpe lah, aku dulu pun bukan bagus sangat pun result upsr aku takat 4A1B je. Be proud of what u have done. There shouldn't have any regret. Bersyukurlah dengan apa yang dapat.

0 Comments: