Syahirah: bosan!@#%$%^$

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

5:15 PM | 0 Cloud(s)
bosan!@#%$%^$

Assalamulaikum
Hari ni memang teramat lah bosan.
Aku tak tau nak buat ape.
Jadi aku pun taip macam nie.
Pun takde sebab.
Sebab aku bosan lah.
Satu lagi, sebab aku rindu.
Rindu dekat membe-2 aku.
Aku nak hangout merayap tah ke mane-2.
Tapi duit tengah kering. 
Jadi, lupekan jelah niat tu.
Last sekali, aku rindu sangat-2 dekat budak name die H.
Kalau awak bace, saye nak jumpe awak lah.
Nak tuntut hadiah saye.
Dah lepas 2 bulan dari tarikh tau.
Lastly, .......tu je. 
Babai.

0 Comments: