Syahirah: 12.11.12

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

11:23 AM | 0 Cloud(s)
12.11.12

Date dalam minggu ni cantik-2 nombor dia. Dan hari ni, 12 November 2012. Ramai pulak yang lahir kat tarikh ni. First of all, nak ucapkan hepy birthday dekat Sarah, Dayah dengan Arep. Sedar sikit diri tu dah kian men-tua. hehe
Hari ni jugak adik bongsu aku pergi berkhatan. Lawak betol bila tengok dia dok terbaring je depan tv. Tak boleh nak bergerak. Padan muka kau dik oii. Duduk la kau kat situ sampai ke besok. Lepas ni akak harap kau makan la macam orang lain. Jangan nak bajet western sangat. Kau nak jadi mat saleh celup..? Ni status yang ditaip oleh ayah aku kat Fesbuk dia.  Terbaik la yah!
Nampak nye, tak ke mane lah aku minggu ni. Jadi waktu ni la nak habiskan bace novel-2 yang menunggu mase untuk aku bace. Mari membaca!

0 Comments: