Syahirah: Tiada Backspace.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

10:31 PM | 0 Cloud(s)
Tiada Backspace.



Lama jugak aku tak update blog. Bile dah boring, baru nak bukak blog. Macam kacang lupekan kulit lah pulok. HAHA kesian blog dipinggirkan. oke2 stop merapu. See the tajuk/. No backspace.Aku akan try taip without backspace. hurmm..

memandangkan wajtu budak2 PMR ini kena duduk dalam dewan, kelas aku oung kena pindah la ke kelas mereak yg jauh di atas sana nun. bereti kelas aku tahun lepas. Bile duduk kelas tuh, nostalgia lama mengingatkan aku kenangan waktu nak ambik periksa dlu. Rindduu sangat2. Form3 lah macam2 kenangan manis jadi. Sebab form 1, 2 tak berapa baik. Siap ber puak2 lagi. Agak kejahilan waktu tuh. AHHAHA. 

Kalau nak  dibandingkan dengan kelas sekarang, tak happening macam dlu. Sume akat pindah sekolah, masuk kelas lain. Almaklumklah, dah naik form 4, aliran pun ikut minat lah kan. Dulu, ibudak laki, nakal2. bole wat lawak2. Skarang, dah cmpur dgn klas lain. tinggal 4 kerat je laki. dalam kelas aku skarnag. sedih betul. Sangat2 rindulan 3RK 2011. Batch Terhebad! HAHA



Form 1. Muke cekodok je. haha

Form 2. Aku tak dak dalam gmbaq neh.


[ Jamuan kat Lumut. ]

Form 3. Tahun terakhir kami bersma,



Jamuan kat Horizon Garden
   

Memang muka budak lahh.
Budak2 tingkatan 1. AHAHA



Takat ni jelah aku merapu. Aku harap, persahabatan ni akan kekal selamanya.
Habis suda post aku wihout backspace. Kire oke la kan. Not bad. HAHA
Yang lepas biarkan lepas. Jadikan ia memori untuk dikenang selamanya..

0 Comments:




Form 1. Muke cekodok je. haha

Form 2. Aku tak dak dalam gmbaq neh.


[ Jamuan kat Lumut. ]

Form 3. Tahun terakhir kami bersma,



Jamuan kat Horizon Garden
   

Memang muka budak lahh.
Budak2 tingkatan 1. AHAHA



Takat ni jelah aku merapu. Aku harap, persahabatan ni akan kekal selamanya.
Habis suda post aku wihout backspace. Kire oke la kan. Not bad. HAHA
Yang lepas biarkan lepas. Jadikan ia memori untuk dikenang selamanya..